Tavşanlı'da Eğitim İçin Sahadayız!

21.09.2023: 11:08

Kütahya, Tavşanlı'da yeni akademik yıla girerken 120 öğrencinin eğitim masraflarını destekleyerek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza umut olduk.

Öğrencilerimize Eğitimde Çare Olduk

Kütahya, Tavşanlı'da 2023-2024 Eğitim döneminin başlangıcıyla birlikte, Çare Derneği Tavşanlı Temsilciliği bir kez daha sahaya indi. Bu seferki faaliyetlerini eğitim alanında sürdüren dernek, 120 öğrencinin eğitim masraflarına destek olma kararı aldı.

Küçük ellerin, büyük hayallere sahip olduğu bu dönemde, Çare Derneği'nin dokunduğu her yüzde bir tebessüm belirdi. Bu süreçte okul müdürlerinin de katkısıyla, eğitimin önündeki engeller birer birer kalkıyor. Tavşanlı'nın kıymetli okul müdürlerine de derneğimiz adına ayrıca teşekkür ederiz.

Derneğimiz Faaliyetleriyle Dünyaya Umut Oluyor

Çare Derneği, sadece Kütahya Tavşanlı'da değil, dünyanın dört bir yanında yardım elini uzatmaya devam ediyor. Yetimlerimize Uganda'dan Filistin'e kadar geniş bir coğrafyada eğitim, barınma, sağlık ve hafızlık kursları gibi destekler sağlıyoruz. "Bir Köye Hayat Projesi" ile Afrika'nın su sıkıntısına çözüm getiriyor, "Paylaş, Bayram Olsun!" sloganıyla kurban organizasyonları düzenliyoruz. Yoksulluk, savaş ve doğal afetlerle mücadele eden insanlara temel ihtiyaç, hijyen, yakacak ve ev eşyaları ile destek oluyoruz. Sağlık kamplarında yoksul ve erişim güçlüğü çeken insanlara umut olmaya devam ediyoruz.

Geleceğimize Çare Olmaya Devam!

Eğitim, Çare Derneği'nin en önemli faaliyet alanlarından sadece biri. Ancak bir toplumun geleceği için eğitim ne kadar önemliyse, Çare Derneği'nin bu alanda gösterdiği faaliyetler de o derece değerli. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza verdiğimiz destekle, Çare Derneği olarak toplumumuzun geleceğine de çare olmaya, vesile olmaya devam ediyoruz. Bizi takip edin, biz sadece vesileyiz.

facebook-white sharing button
twitter-white sharing button