“Kamu Yararına Çalışan Dernek” Statüsü Verildi

06.09.2023: 07:05

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 2009’dan beri Türkiye ve gönül coğrafyamızda insani yardım faaliyetleri ile eğitim ve sağlık hizmetleri başta olmak üzere bir çok hizmeti deruhte eden Çare Yardımlaşma ve Kalkınma Derneğimiz 3 Ağustos 2023 tarihli 7464 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile “Kamu Yararına çalışan Dernek” statüsüne hak kazanmıştır.

Bu kıymetli güven ve itimadı bize layık gören başta Cumhurbaşkanımız ile emeği geçen devlet erkanımıza ve bugünlere gelmemize vesile olan Dernek gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. Aldığımız sorumluluğun bilincinde, Türkiye yüzyılı hedefinin Sivil Toplum ayağında daha nice hizmetlerde muvaffakiyeti Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyor, dualarınızı bekliyoruz.

"Biz sadece vesileyiz."

facebook-white sharing button